print
A 40-a aniversare de la data dării în exploatare a Nodului Hidrotehnic „Costeşti-Stînca
08.11.2018

La data de 4 noiembrie Întreprinderea de Stat ”Direcţia Nodului Hidrotehnic Costeşti-Stînca” a sărbătorit a 40-a aniversare de la data dării în exploatare a Nodului Hidrotehnic.

Nodul Hidrotehnic Costeşti-Stînca este un sistem complex de importanță strategică atât pentru Republica Moldova cât și pentru România, construit în anul 1978 cu scopul prevenirii și protecției împotriva inundațiilor, atenuării viiturilor, regularizării debitelor pe râul Prut, pentru alimentarea cu apă a populației și utilizare în industrie, irigație, producerea energiei electrice, asigurarea după posibilitate a nivelului necesar navigației și dezvoltarea pisciculturii.

Cu acest prilej în adresa colectivului Direcţiei Nodului Hidrotehnic Costeşti-Stînca venim cu sincere felicitări cu frumoasa aniversare, care este o vârstă semnificativă.

Perseverenţa, profesionalismul, devotamentul şi dragostea faţă de muncă însoţite de o gestionare excelentă au dat mereu doar rezultate pozitive, iar cel mai important, sunteți mereu cei ce stați de veghe la asigurarea securității populației din avalul barajului lacului de acumulare Costeşti-Stînca.

Vă dorim întregului colectiv sănătate, succese în viitor şi prosperitate !

Recunoaștem, respectăm şi apreciem munca Dumneavoastră !

Tel (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
Fax (+ 373) 022-280-822
Copyright © 2019 Agenţia "Apele Moldovei". Toate drepturile sunt rezervate.