Prima / Activitate / Gospodărirea apelor / Cooperare internaţională / Vizita echipei Băncii Mondiale la Agenția ,,Apele Moldovei” pentru a susține implementarea Programului Apele Dunării (Danube Water Program - DWP).
Vizita echipei Băncii Mondiale la Agenția ,,Apele Moldovei” pentru a susține implementarea Programului Apele Dunării (Danube Water Program - DWP).
22.09.2016      

Joi, 22 septembrie, Agenția ,,Apele Moldovei" a fost gazda unei echipe a Băncii Mondiale. Delegația se află în Republica Moldova pentru a susține implementarea Programului Apele Dunării (Danube Water Program - DWP).

Echipa formată din: D-na Susanna Smets (Specialist Superior în domeniul apei și canalizării și Conducătorul Studiului Regional privind serviciile rurale de aprovizionare cu apă și canalizare), D-na Elvira Broeks (Analist în domeniul apei și canalizării), Dl. Andrew Shantz (Consultant), au fost primiți de către Directorul Agenției ,,Apele Moldovei", dl Igor Hîncu.

În cadrul vizitei echipa Băncii Mondiale a prezentat noul Lider de Echipă al DWP și a purtat discuții cu participanții din Moldova despre activitățile curente și cele pe viitor în cadrul programului DWP. De asemenea vizita a constituit un bun prilej prin care s-au pus bazele colaborării entităților în domeniul întăririi capacității Agenției ,,Apele Moldovei" de a dezvolta viziuni globale pentru îmbunătățirea situației în zona rurală a Republicii Moldova în ceea ce privește domeniul de alimentare cu apă și sanitație

La ședința au mai participat dl Radu Stratuța, director adjunct, dl Furculiță Adrian, Șef Secție ,,Investiții capitale și implementarea proiectelor", dl Prisăcaru Grigore, Șef adjunct al Direcției ,,Alimentare cu apă și canalizare" din cadrul Agenției ,,Apele Moldovei" precum și dl Taran Pavel, administrator al Întreprinderii de Stat ,,Direcția bazinieră de gospodărire a apelor".

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 27.11.2020
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 1177627        Creat de BRAND.MD      sus sus