Prima / Noutăţi / Proiectul SINDICARD
Proiectul SINDICARD
13.09.2013      

La data de 12 septembrie 2013 în cadrul Agenției ”Apele Moldovei”, Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Republica Moldova și „UNIBANK” S.A au adus la cunoștința angajaților ce este proiectul SINDICARD este un card bancar a sistemului de plată MasterCard, emis de BC „UNIBANK” S.A. şi Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Republica Moldova. Fiind, pe de o parte, un card bancar obişnuit, pe de altă parte – SINDICARD este un card de discount, care acordă deţinătorilor acestuia posibilitatea de a achita bunurile şi/sau serviciile beneficiind de reduceri in cele mai variate întreprinderi comerciale: supermarket-uri, magazine de diferite tipuri, restaurante, taxi, cluburi de sport, farmacii, organizaţii de asigurări şi multe altele. Trebuie de menţionat faptul că, numărul punctelor de vânzare, unde achitând cu SINDICARD – obţineţi reducerea, este in permanentă creştere.

Aceasta se datorează atât lucrului permanent a reprezentanţilor băncii, cat şi a conducerii sindicatelor.

Sistemul construit este conceput pentru a obţine şi unele beneficii financiare de la faptul că sunteţi membru al sindicatelor, de aceea a fi membru devine nu doar o caracteristică a oricărui om care are un post de muncă, dar şi un stimulent financiar important.

 

Un obiectiv important al proiectului este introducerea unor instrumente de plată noi şi moderne pe teritoriul Republicii Moldova şi crearea condiţiilor, prin care orice cetăţean din ţară să aibă acces la produse bancare de cea mai înaltă calitate.

 


 
  Mărimea textului în document
Close
Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      REVISTA APELOR      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 10.10.2019
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 919507        Creat de BRAND.MD      sus sus