Prima / Noutăţi / Consultările publice privind Planul de Gestionare a Riscului la Inundații în Districtul Hidrografic Dunărea – Prut și Marea Neagră și Programul de măsuri al Planului.
Consultările publice privind Planul de Gestionare a Riscului la Inundații în Districtul Hidrografic Dunărea – Prut și Marea Neagră și Programul de măsuri al Planului.
21.03.2019      

În data de 19 martie 2019, la sediul NH Costești – Stînca din or. Costești, r-nul Râșcani s-au desfășurat Consultările publice privind Planul de Gestionare a Riscului la Inundații în Districtul Bazinului Hidrografic Dunărea – Prut și Marea Neagră și Programul de măsuri al Planului (varianta Draft), proiect implementat de JV Consulting Aqua Group SRL și Beta Studio srl și finanțat de Agenția Elvețiană de Dezvoltare și Cooperare și Agenția Austriacă de Dezvoltare (SDC-ADA) în cadrul Proiectului “Consolidarea Cadrului instituțional în Sectorul de Apă și Sanitație din Republica Moldova” (Faza 01). Reprezentanți ai APL, Î.S. NH Costești – Stînca, Inspecțiilor ecologice raionale au participat la disucții și au venit cu aprecieri la conținutul Planului și Programului de măsuri elaborate de experții din cadrul Proiectului, dar au propus și alte măsuri care, în opinia participanților, ar trebui să se regăsească în lista de măsuri prioritare.

Măsurile non-structurale propuse au vizat aspecte ce țin de modificarea unor acte normative, iar măsurile structurale au fost orientate spre condițiile de întreținere a barajului Costești – Stînca, reconstrucția digului de protecție de la Balatina etc.

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 22.01.2021
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 1211941        Creat de BRAND.MD      sus sus