Prima / Noutăţi
Noutăţi
ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
 
Managementul integrat al resurselor de apă
28.10.2016
Managementul integrat al resurselor de apă
    
 
Răutul este al nostru!
27.10.2016
Răutul este al nostru!
    
 
Reprezentanții Agenției „Apele Moldovei” au participat la repornirea Sistemului de irigare Colibași.
24.10.2016
Reprezentanții Agenției „Apele Moldovei” au participat la repornirea Sistemului de irigare Colibași.
    
 
Ghidului Informativ al pescarilor
24.10.2016
Cheia asigurării unei utilizări durabile a resurselor biologice acvatice este, în primul rând,conștientizarea populației Republicii Moldova. Pentru protecția ihtiofaunei într-un mod responsabil, este necesar blocarea diverselor impacturi antropogene, în special pescuitul ilegal. Iar pentru o gestionare integrată a resurselor pescăreşti, trebuie să avem în vedere ansamblul mediu – resursă – exploatare. În acest context Serviciu Piscicol a elaborat 3000 de exemplare a Ghidului Informativ al pescarilor.
Vezi în : româna     // 4635.423 Kb   
 
Schimb de experiență cu experții Francezi.
13.10.2016
Schimb de experiență cu experții Francezi.
    
 
Ședință de lucru pe marginea proiectului Apeductul Chișinău – Strășeni – Călărași
10.10.2016
Ședință de lucru pe marginea proiectului Apeductul Chișinău – Strășeni – Călărași
    
 
Anunțul General privind Procurările. Proiectul "Consolidarea cadrului instituțional în sectorul aprovizionării cu apă și sanitație din Republica Moldova"
07.10.2016
 GENERAL PROCUREMENT NOTICE (GPN-01) REPUBLIC OF MOLDOVAProject Name: Strengthening the institutional framework in the water and sanitation sector in the Republic of Moldova, (Phase 01)Sector: Water and Sanitation, Integrated water resources management, Information system , 7F-08870.01.01ADC Ref. No. 8332-00/2015 The Republic of Moldova according to the Project Agreement dated May 13th, 2016, hereinafter referred to as the "AGREEMENT", signed between the Ministry of Environment, hereinafter referred to as "MoE" and the Swiss Agency for Development and Cooperation, hereinafter referred to as "SDC"
    
 
Răutul este al nostru!
03.10.2016
 
    
 
Astăzi este marcată Ziua Internațională a Mării Negre
31.10.2014
    În fiecare an, la 31 octombrie este aniversată Ziua Internațională a Mării Negre, printr-o serie de activități cultural-educative, expoziții de fotografii, concursuri, târguri, jocuri distractive organizate în orașele aflate la malul mării. Prin evenimentele organizate, câteva devenite tradiționale, se urmărește conștientizarea în vederea adoptării unui comportament pozitiv și responsabil față de mediul marin și de coastă, pentru a împiedica poluarea acestora. Această zi marchează semnarea la 31 octombrie 1996, de către cele șase țări riverane Mării Negre - Bulgaria,
    
 
Anunț cu privire la desfășurarea concursului privind ocuparea funcțiilor publice vacante în cadrul aparatului central al Agenției „Apele Moldovei”
14.10.2014
ANUNŢcu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul în cadrul Aparatului Agenţiei „Apele Moldovei" 13.10.2014      În conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 201 din 11 martie 2009, Agenţia "Apele Moldovei" anunţă concurs pentru ocuparea funcţiilor publice vacante de:Specialist în direcția managementul resurselor de apă - 1 unitate, Specialist în secția economie, finanțe și evidență contabilă - 1 unitate (perioadă determinată),  Data limită a depunerii documentelor necesare
    
 
Aparatul central al Agenției „Apele Moldovei” felicită toți chișinăuenii cu ocazia hramului orașului
14.10.2014
Stimați Chișinăueni, aparatul central al Agenției „Apele Moldovei” vă felicită cu hramul orașului  și vă dorește ca în continuare să vă bucurați de orașul în care locuiți și să vă bucurați de schimbările zilnice care se fac, modernizarea orașului și apropierea acestuia tot mai rapid de Uniunea Europeană. La mulți ani Chișinău!                                                         
    
 
A fost lansat studiul de pre-fezabilitate în domeniul apă și sanitație
13.10.2014
  La data de 13 octombrie, în incinta Agenției „Apele Moldovei” sa desfășurat ședința de lansare a studiului de pre-fezabilitate în domeniul apă și sanitație al proiectului „Moldova-Sud”. Studiul presupune o asociere a tuturor instituțiilor abilitate pentru atingerea obiectivelor stabilite. La ședinșă au participar reprezentanții consiliilor raionale Leova, Cimișlia, Basarabeasca dar și Ceadâr-Lunga, Comrat, U.T.A. Găgăuzia, satul Congaz, S.A. Apă-Canal. Ședința va avea continuitate la data de 16 octombrie 2014, începînd cu ora 10:00.Serviciul relații cu publicul
    
 
ZIUA NAŢIONALĂ DE ÎNVERZIRE A PLAIULUI
28.10.2013
La 26 octombrie 2013, colaboratorii Agenţiei ”Apele Moldovei” împreună cu Directorul şi directorul adjunct au participat la manifestarea consacrată Zilei Naţionale de Înverzire a Plaiului
    
 
La data de 24 septembrie 2013 în incinta Agenția „Apele Moldovei” a avut loc întrevederea colaboratorilor agenției cu reprezentanții companiei private „ADASA SISTEMAS”.
01.10.2013
La data de 24 septembrie 2013 în incinta Agenția „Apele Moldovei” a avut loc întrevederea colaboratorilor agenției cu reprezentanții companiei private „ADASA SISTEMAS”:- JOAN PLANELLES, Director pentru dezvoltarea internațională ADASA SISTEMAS SPANIA;- ALBERT MOLINA, manager general ADASA SISTEMAS SPANIA;- STAN GEORGESCU, ADASA SISTEMAS ROMANIA;- DAN BURCEA, ADASA SISTEMAS ROMANIA;- VASILE GRAMA, profesor universitar UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI;- TURCULET MIHAI profesor universitar UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI.
    
 
ZIUA NAŢIONALĂ DE ÎNVERZIRE A PLAIULUI
31.10.2012
Tradiţional, deja de aproape două decenii, în fiecare an în ţara noastră se organizează ample activităţi de salubrizare, amenajare și aducere în bunăstare a localităţilor. În acest context, la 27 octombrie 2012, efectivul Agenţiei ”Apele Moldovei” a participat la manifestarea consacrată Zilei Naţionale de Înverzire a Plaiului care se desfășoară în ultima sâmbătă a lunii octombrie. Implicarea fiecărui cetăţean în această acţiune va duce la îmbunătăţirea stării ecologice a ţării şi a mediului de trai.
Vezi în :     
 
Seminarul cu tema: “Indicatorii economico-financiari de gestiune financiară a activităţii unităţilor economice cu capital integral sau majoritar de stat din gestiunea Agenţiei “Aplele Moldovei”.
15.10.2012
În data de 11 octombrie 2012, la orele 1030, biroul 505 (Sala de şedinţă) în cadrul Agenţiei „Apele Moldovei", str. Gh.Tudor 5, dna Colesnic Nina, specialist principal, serviciul audit intern a organizat  seminarul cu tema: "Indicatorii economico-financiari de gestiune financiară a activităţii unităţilor economice cu capital integral sau majoritar de stat din gestiunea Agenţiei "Aplele Moldovei".La seminar au fost invitaţi colaboratorii instituţiilor şi organizaţiilor în privinţa cărora Agenţia "Apele Moldovei" îşi exercită atribuţii de fondator.
    
 
Organizarea cursurilor de pregătire, perfecționare, recalificare și specializare a meseriilor de muncitori cît și perfecționarea și atestarea conducătorilor și specialiștilor în domeniul Securității Industriale și Securității și Sănătății în Muncă
11.10.2012
Întreprinderea de Stat „Centrul de Instruire şi Producţie” cu filialele în or. Bălţi și Cahul, au domeniul principal de activitate în instruirea profesională prin organizarea cursurilor de pregătire, perfecționare, recalificare și specializare a meseriilor de muncitori
Vezi în : româna     // 67 Kb   
 
Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului
31.10.2011
La 29 octombrie 2011 funcţionari ai Agenţiei “Apele Moldovei” împreună cu angajaţi ai ÎS “Staţiunea Tehnologică de Irigare Chişinău” au plantat copaci în imediata apropiere a barajului lacului Ghidighici. De asemenea, o parte din participanţii la acţiunea de înverzire au defrişat tufari de pe o porţiune al taluzului uscat al barajului pentru a menţine terasamentul într-o stare tehnică conformă.
    
 
Anunţ privind iniţierea consultaţiilor publice asupra proiectului Hotărîrii Guvernului cu privire la Regulamentul cu privire la digurile de protecţie antiviitură din Republica Moldova
01.10.2011
Regulamentul cu privire la digurile de protecţie antiviitură din Republica Moldova este elaborat pentru realizarea Hotărîrii Guvernului nr.672 din 30.07.2010 privind crearea Comisiei pentru elaborarea sistemului de gestionare a resurselor de apă şi de protecţie împotriva inundaţiilor. Urmare inundaţiilor din anii 2008 şi 2010 cauzate de viiturile formate pe rîurile transfrontaliere Nistru şi Prut şi pe unele rîuri interne a fost constatarea faptului că o parte semnificativă a digurilor de protecţie antiviitură sunt într-o stare deplorabilă.
    
 
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 11.10.2017
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 583512        Creat de BRAND.MD      sus sus